Categorieën
Sterrenkunde

Vanmiddag boekpresentatie ‘Verstoppertje spelen met aliens’

Voor wie eind van de middag nog niets te doen heeft: om 16.30 uur vindt de presentatie van ‘Verstoppertje spelen met aliens’ plaats bij Van Stockum, Leiden.

Voor wie eind van de middag nog niets te doen heeft: om 16.30 uur vindt de presentatie van mijn nieuwe boek Verstoppertje spelen met aliens plaats bij Van Stockum Boekverkopers, Breestraat 133, Leiden. Inloop vanaf 16.00 uur, toegang is gratis.

Eerst zal Barend Wallet, uitgever non-fictie bij Unieboek | Het Spectrum, een woordje spreken. Daarna geef ik zelf een kort praatje over de totstandkoming van het boek en bespreek ik kort een aantal methodes om buitenaardse beschavingen te vinden. Aan het eind overhandig ik het eerste exemplaar aan Vivianne Bendermacher, oud-hoofdredacteur KIJK en Viva, oprichter van Techionista en vaste tech-expert van RTL Boulevard. Uiteraard zet ik daarna met alle liefde een krabbel in een boek. (Bij voorkeur een door mij geschreven boek, maar ik doe niet heel moeilijk over dat soort dingen.)

Wees welkom!

Meer informatie op de site van Van Stockum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *