Categorieën
Overig

KIJK 3/2012: aliens, megatelescopen en Craig Venter

Vandaag verschenen: KIJK 3/2012! Daarin mijn eerste aflevering in de nieuwe serie ‘Wat als…’, over hoe de mensheid zal reageren als er een boodschap van buitenaardse wezens wordt gedetecteerd.

Vandaag verschenen: KIJK 3/2012! Daarin mijn eerste aflevering in de serie ‘Wat als…’, waarin ik probeer te voorspellen hoe de mensheid reageert als er een boodschap van buitenaardse wezens wordt gedetecteerd. Lees de eerste paar alinea’s hier, en ren dan naar de dichtstbijzijnde tijdschriftenboer voor het volledige artikel.

KIJK 3/2012

Verder onder meer in dit nummer (maar niet van mij): een mooi verhaal over de concurrentiestrijd tussen de megatelescopen E-ELT, TMT en GMT en (trots!) een interview met synthetisch bioloog J. Craig Venter.

Één reactie op “KIJK 3/2012: aliens, megatelescopen en Craig Venter”

Toen hij in de bus viel kon ik ondanks dat er al een paar nummers nieuwe stijl zijn geweest maar een ding denken: “Ja, zo moet het!” Ik vind de restyling nog steeds heel erg geslaagd en hij verdient dit (kaft)papier gewoon. Ik vind hem van kaftplaat tot kaftadvertentie een killerblad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *