Categorieën
Overig

Schrijftips? Check Schrijfvis!

Ik heb voor KIJK graag zo veel mogelijk goede freelancers en blijf ook mezelf graag ontwikkelen, dus vind ik het altijd mooi als iemand met ervaring de moeite doet wat tips te formuleren. Zoals Dennis Rijnvis.

Ik heb voor KIJK natuurlijk graag zo veel mogelijk goede freelancers en wil mezelf ook blijven ontwikkelen, dus vind ik het altijd mooi als iemand met ervaring de moeite doet wat tips te formuleren. Zoals Dennis Rijnvis, ooit mijn mede-stagiair bij KIJK, nu journalist voor allerlei media én auteur van de fijne thriller Savelsbos. Vooral de volgende posts op zijn blog Schrijfvis zijn erg relevant voor wetenschapsjournalisten:

Meer? Pluis Schrijfvis uit en abonneer je op Dennis’ nieuwsbrief voor maandelijkse updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *