Categorieën
Sterrenkunde

Nieuw boek in de maak: ‘Verstoppertje spelen met aliens’

Het staat in de catalogus van Unieboek | Het Spectrum, dus het is officieel: in november verschijnt mijn nieuwe boek, ‘Verstoppertje spelen met aliens’.

Het staat in de net verspreide najaarscatalogus van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, dus het is officieel: als alles goed gaat, verschijnt in november mijn nieuwe boek!

Ik laat de deeltjes even achter me om me te storten op nieuwe, originele manieren om te zoeken naar intelligente buitenaardse wezens. De semi-definitieve titel luidt Verstoppertje spelen met aliens, maar als iemand nog een briljante vondst heeft, hoor ik het uiteraard graag. (Alles met E.T. erin blijkt alleen niet te mogen. Damn you, Steven Spielberg.)

Lees hier meer over het boek, en houd deze site in de gaten voor updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *