Categorieën
Natuurkunde

Interview ‘De deeltjesdierentuin’, 12 mei in Teylers Museum

Komende zondagmiddag word ik vanaf 14.00 uur in Teylers Museum geïnterviewd over mijn boek De deeltjesdierentuin.

“Zondagmiddag, spitter, spatter, spetter
Omdat je niets bedenken kan, verveel je je te pletter.”

Ja, maar niet komende zondagmiddag (12 mei 2013 dus)! Want dan kun je terecht bij het Teylers Museum, Spaarne 16, Haarlem, waar ik vanaf 14.00 uur word geïnterviewd over mijn boek De deeltjesdierentuin. Na mij komen Bram van der Klundert (auteur van Expeditie wildernis) en Henk de Velde (Over eilanden en andere streken) aan de beurt. Alle drie de boeken zullen ter plekke te koop zijn. Klik hier voor meer informatie.

Kaarten voor deze interviewmiddag kun je kopen via deze site (12,50 euro) of op de dag zelf bij het museum (15 euro).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *