Categorieën
Natuurkunde

Groot interview in Dagblad De Limburger

Rond het verschijnen van ‘De deeltjessafari’ ben ik geïnterviewd door journalist Bart Ebisch. Het resulterende artikel stond afgelopen weekend in Dagblad De Limburger.

Rond het verschijnen van mijn nieuwe boek De deeltjessafari ben ik uitvoerig geïnterviewd door journalist Bart Ebisch. Het resulterende artikel, tot mijn verrassing een volle twee pagina’s groot, stond afgelopen weekend in Dagblad De Limburger. Weet mijn geboorteprovincie ook weer waar ik me tegenwoordig allemaal mee bezighoud. Lees het artikel hier online!

Ook recenseerde Margriet van der Heijden – zelf van origine deeltjesfysicus – De deeltjessafari in NRC (vier van de vijf ballen; yay!). Niet gratis online te lezen, wel via Blendle.

Één reactie op “Groot interview in Dagblad De Limburger”

Mooi artikel, en als je het er dan toch over hebt… ik heb ook wel het een en ander ontdekt over de natuur-kunde en hoe de mens onderdeel daarvan uitmaakt en elkaar beïnvloed. Uitwisseling van ervaringen? Ik kom uit Hulsberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *