Categorieën
Sterrenkunde

24 november: KIJK Live! in Utrecht

Na een geslaagde editie in Delft staat alweer de volgende KIJK Live! op stapel. Deze keer strijken we weer neer in museum & sterrenwacht Sonnenborgh, Utrecht.

Na een geslaagde editie in Delft staat alweer de volgende KIJK Live! op stapel. Deze keer strijken we weer neer in museum & sterrenwacht Sonnenborgh, Utrecht. De vorige keer was het op deze schitterende locatie stampvol en hebben we zelfs mensen teleur moeten stellen die wilden komen, dus wacht niet te lang met je opgeven! Dat kan door een mail te sturen naar info@kijkmagazine.nl met als titel ‘KIJK Live! Utrecht’ en in het bericht de namen van de bezoekers, of via de site Meetup.

Wat je onder meer kunt verwachten: sterrenkundige Lucas Ellerbroek over hoe je leven zoekt op verre planeten die in aanmerking komen voor het label ’tweede aarde’ (meer info hier), kolonel en strategisch analist Ludy de Vos over de toekomst van de tank (wij hebben er geen meer, terwijl de Russen juist aan een heel nieuw type werken), en ‘MacGyver-wetenschapper’ Rolf Hut van de TU Delft. En waarschijnlijk doen we ook weer zo’n toffe KIJK-pubquiz met de aanwezigen – tenzij we iets nóg leukers verzinnen natuurlijk.

KIJK Live! in Utrecht
De vorige KIJK Live! in Utrecht. Foto: Erik de Klein

Het officiële programma duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop is er nog een borrel. Toegang is gratis.

Hopelijk tot de 24ste! Het zijn echt heel leuke avonden, dus ik kan je van harte aanraden om gelijk de datum in je agenda te blocken en je in te schrijven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *