Categorieën
Overig

Site weer online!

Het had niet slechter uit kunnen komen: de dag nadat mijn boek in de winkels lag, ging mijn webhost over de kop en werd mijn site offline gehaald.

Het had niet slechter uit kunnen komen: de dag nadat mijn boek De deeltjesdierentuin in de winkels lag, ging mijn webhost over de kop en werd mijn site offline gehaald.

Vervelend want: a) in en op de achterkant van mijn boek verwijs ik naar mijn site en b) media die op de een of andere manier aandacht aan het boek willen besteden, moeten mij natuurlijk wel kunnen vinden (en niet denken dat ik mijn webrekeningen niet betaal).

Maar goed, gisteren heeft redder in de nood GP alles weten over te zetten naar een nieuwe hostingdienst, waardoor de boel zoals je ziet weer netjes online staat. En nu maar hopen dat Versio beter bestand is tegen het economische zware weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *