Categorieën
Natuurkunde

‘De deeltjessafari’ is af!

Eindelijk beland bij de laatste loodjes van het schrijven van mijn tweede boek, ‘De deeltjessafari’, over hypothetische deeltjes.

Eindelijk beland bij de laatste loodjes van het schrijven van mijn tweede boek, De deeltjessafari, over hypothetische deeltjes. De drukproef wordt opgemaakt, de illustrator is bezig met de laatste afbeeldingen, en ik heb nog een paar puntjes van de laatste proeflezer te verwerken. Uiteindelijk moet de boel natuurlijk nog een keertje (of meerdere keren) goed gecheckt worden (kloppen de afbrekingen? Staan de plaatjes op de juiste plek? Zijn de laatste correcties goed doorgevoerd?), maar de klus is grotendeels geklaard. Opluchting alom, want het was wel weer even doorpezen; een heel boek schrijven naast een drukke baan die in diezelfde periode ook nog eens een paar ingrijpende veranderingen onderging (nieuwe uitgeverij, vertrekkende hoofdredacteur).

Volgens de laatste berichten verschijnt De deeltjessafari op 4 september 2014. Je kunt het boek nu al reserveren op sites zoals Bol.com. Meer informatie op deze pagina.

De deeltjessafari - cover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *