Categorieën
Natuurkunde

‘De deeltjesdierentuin’ krijgt vijfde druk!

Ik had het niet meer verwacht, maar afgelopen week kreeg ik van mijn uitgeverij te horen dat ‘De deeltjesdierentuin’ een vijfde druk krijgt!

Ik had het niet meer verwacht, maar afgelopen week kreeg ik van mijn uitgeverij te horen dat De deeltjesdierentuin een vijfde druk krijgt!

De deeltjesdierentuin - omslagBlijkbaar is het boek toch gestaag blijven verkopen de afgelopen maanden, ondanks het feit dat er weinig deeltjesnieuws is geweest en er bij mijn weten nauwelijks nog aandacht aan het boek is besteed in de media. Helemaal leuk natuurlijk; ik was al bang dat ik binnenkort het laatste restje Deeltjesdierentuinen bij De Slegte in de ramsj bij Polare zou aantreffen.

Ondertussen ben ik bezig met de opvolger, De deeltjessafari, al ben ik daarmee nog niet écht op stoom gekomen. Maar: het materiaal dat ik tot nu toe heb verzameld, is wel razend interessant, al zeg ik het zelf. Keep you posted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *