Categorieën
Natuurkunde

‘De deeltjesdierentuin’ krijgt negende druk

Ik dacht dat De deeltjesdierentuin inmiddels wel een afgesloten hoofdstuk was. Niet dus, want vandaag kreeg ik te horen dat er een negende druk aankomt.

Goh. Ik dacht dat De deeltjesdierentuin inmiddels wel een afgesloten hoofdstuk was. Niet dus, want vandaag kreeg ik te horen dat er een negende druk aan staat te komen van mijn eerste boek! Blijkbaar kabbelt de verkoop vier jaar na verschijnen nog steeds zachtjes door – en zelfs in die mate dat het de moeite loont om een (ongetwijfeld vrij klein) voorraadje bij te laten drukken. Mooi nieuws natuurlijk; ik wist niet eens zeker of er uiteindelijk een achtste druk was geweest…

De deeltjesdierentuin - omslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *