Categorieën
Natuurkunde

‘De deeltjesdierentuin’ krijgt derde druk!

Deze week mailde mijn redacteur bij Unieboek | Het Spectrum me dat de op 7 januari uitgeleverde tweede druk van mijn boek De deeltjesdierentuin in no time bijna op was, waardoor alweer is besloten tot de derde druk!

Deze week mailde mijn redacteur bij Unieboek | Het Spectrum me dat de op 7 januari uitgeleverde tweede druk van mijn boek De deeltjesdierentuin in no time bijna op was, waardoor alweer is besloten tot de derde druk! Die zou dan vanaf 24 januari beschikbaar moeten zijn.

Omdat er dit keer geen tijd was om eventuele extra tekstcorrecties door te voeren, zal de derde druk trouwens exact gelijk zijn aan de tweede. Behalve, natuurlijk, dat ene, best wel stoere toegevoegde regeltje in het colofon: “Derde druk januari 2013.”

Ondertussen begin ik me al eens voorzichtig te beraden op een ‘vervolg’…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *